2432075321 6976631597 Γεωρ. Κονδύλη 45, Καλαμπάκα - Τρικάλων nlagoudis@hotmail.com
 


ΛΑΓΟΥΔΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ
Δικηγορικό Γραφείο Καλαμπάκα - Τρίκαλα

Το δικηγορικό γραφείο μας “Λαγουδης Νεκτάριος” το οποίο βρίσκεται στα Τρίκαλα και πιό συγκεκριμένα στην Καλαμπάκα, είναι κοντά σε κάθε πελάτη που αντιμετωπίζει προβλήματα με τον νόμο για περισσότερα από 13 χρόνια, παρέχοντας νομικές υπηρεσίες με απόλυτο επαγγελματισμό, εχεμύθεια και σεβασμό.

Διαθέτοντας μία υπεύθυνη ομάδα δικηγόρων, οι οποίοι διαθέτουν εξειδικευμένες γνώσεις και μακροχρόνια εμπειρία, μπορούμε να σας εγγυηθούμε τον αποτελεσματικό χειρισμό οποιοδήποτε νομικού ζητήματος, ανεξαρτήτως δυσκολίας, με γνώμονα πάντα την ιδιαιτερότητα της κάθε περίπτωσης και τις ειδικές απαιτήσεις σας.

Σε ένα φιλικό και προσιτό περιβάλλον, ο πελάτης, έρχεται σε άμεση επαφή με τους δικηγόρους του γραφείου μας, διαπιστώνοντας τη σοβαρότητα, το ενδιαφέρον και την μεθοδικότητα στην περάτωση των νομικών του υποθέσεων.
 
 
 
 
Με υψηλή συναίσθηση καθήκοντος και πιστό στις αρχές του λειτουργήματος της δικηγορίας, το δικηγορικό γραφείο μας, ως αρωγού της δικαιοσύνης, προσφέρει σύγχρονες, άρτιες και έγκυρες νομικές υπηρεσίες στους πελάτες του, με απόλυτη υπευθυνότητα και άμεση συναίσθηση των αναγκών τους σε πληθώρα θεμάτων αστικού, εμπορικού, ποινικού, οικογενειακού, εργατικού, διοικητικού δικαίου καθώς και με θέματα εκτελέσεως.

Το γραφείο μας μπορεί να αναλάβει μικρές και μεγάλες νομικές υποθέσεις στην Καλαμπάκα, στα Τρίκαλα αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Στο πελατολόγιο του δικηγορικού γραφείου μας συγκαταλέγονται φυσικά και νομικά πρόσωπα που έχουμε συνάψει χρόνια συνεργασία.

Η προσωπική σχέση και η διαρκής επικοινωνία με τους πελάτες μας αποτελεί σημαντική παράμετρο για την αποτελεσματικότητα της συνεργασίας μας και την σωστή αποπεράτωση κάθε νομικής υπόθεσης που αναλαμβάνουμε.

 

 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Όσο δύσκολες και να είναι οι νομικές σας ανάγκες, το δικηγορικό μας γραφείο είναι εδώ για να σας εξυπηρετήσει με γνώση και συνέπεια.