2432075321 6976631597 Γεωρ. Κονδύλη 45, Καλαμπάκα - Τρικάλων nlagoudis@hotmail.com
 
 


ΛΑΓΟΥΔΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ
Δικηγορικό Γραφείο Καλαμπάκα - Τρίκαλα

Το δικηγορικό γραφείο του Νεκτάριου Λαγούδη ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2006. Σκοπός του γραφείου είναι η παροχή δικαστικών και εξωδικαστικών νομικών υπηρεσιών τόσο στους παραδοσιακούς τομείς του δικαίου, όπως είναι το Αστικό Δίκαιο, το Ποινικό, το Εμπορικό Δίκαιο και το Δίκαιο Ακίνητης Περιουσίας, αλλά και στους πλέον σύγχρονους και δυναμικούς, όπως το Δίκαιο Επιχειρήσεων και Εταιριών, το Πτωχευτικό Δίκαιο, το Δίκαιο Εξυγίανσης Επιχειρήσεων, το Φορολογικό Δίκαιο και το Δίκαιο της Εκτέλεσης.

Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία και γνώση στο χώρο τόσο της μαχόμενης όσο και της συμβουλευτικής δικηγορίας, το γραφείο μας επιδιώκει να παρέχει εξατομικευμένες νομικές υπηρεσίες με γνώμονα τις προσωπικές ανάγκες...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 
ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

Το γραφείο μας διατηρεί συνεχής επαφή και επικοινωνία με τον πελάτη κατά το χειρισμό της κάθε υπόθεσης

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Οι έμπειροι δικηγόροι μας στοχεύουν στην ταχύτερη και αποτελεσματικότερη επίλυση ακόμη των πιο πολύπλοκων υποθέσεων

ΣΥΝΕΧΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ

ΣΥΝΕΧΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ

Οι δικηγόροι μας ενημερώνονται και εκπαιδεύονται διαρκώς ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν με επιτυχία στις υψηλές απαιτήσεις της εποχής.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ

ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ

Αναλαμβάνουμε νομικές υποθέσεις ιδιωτών και εταιρειών στην Καλαμπάκα, τα Τρίκαλα και σε όλη την Ελλάδα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Στόχοι του γραφείου μας είναι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών που συνδυάζουν βαθιές νομικές γνώσεις, στρατηγική σκέψη, επαγγελματισμό, αποτελεσματικότητα, εξειδίκευση και τεχνογνωσία. Η διαρκής παρακολούθηση των νομοθετικών και νομολογιακών...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

η περάστε από το δικηγορικό μας γραφείο στην Καλαμπάκα. Όσο δύσκολες και να είναι οι νομικές σας ανάγκες, το δικηγορικό μας γραφείο είναι εδώ για να σας εξυπηρετήσει με γνώση και συνέπεια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ